Wie en wat.

Wie ben ik?

Ik ben een chaoot. Ik ben een meisje. Ik ben een beetje lui. Ik ben een liefhebber van lekker eten. Ik ben ook een liefhebber van goede muziek. Ik ben honden- en kattenmama. Ik ben soms een beetje ouderwets. Ik ben behoorlijk onhandig. Ik ben linkshandig. Ik ben een cocktaildrinker. Ik ben ook een bierdrinker. Ik ben barvrouw. Ik ben eigenwijs.

Wat heb ik?

Ik heb duizend interesses die vaak heel kort en heel heftig duren. Ik heb oranje haar. Ik heb een minikeuken. Ik heb een hond uit Spanje. Ik heb een minikruidentuin. Ik heb geen discipline om de rest van de tuin bij te houden. Ik heb een angst voor gas. Ik heb een gaskachel, gasfornuis en geiser. Ik heb krullen. Ik heb minder krullen dan ik zou willen.

Wat ga ik doen?

Ik ga mijn projecten echt leven in blazen. Ik ga ze braaf bijhouden. Ik ga er over bloggen. Ik ga mijn Wereld Woensdag beginnen. Ik ga mijn Wereld Woensdag afmaken. Ik ga misschien een bucketlist/101 doelen in 1001 dagen/lijst met dingen die ik wil doen maken en uitvoeren. Ik ga echt mijn best doen.

Voor mensen die vooral visueel in gesteld zijn en wat te kijken willen hebben:

20140604_161437

3 gedachtes over “Wie en wat.

Plaats een reactie